Activiteiten

Achter de schermen
Datum: 03-04-2015
Thema: Succesvol ondernemen

Op vrijdag 3 april bestaat Carré 24 jaar, het ideale moment om met de VKW Jongeren een kijkje te nemen achter de schermen van een van de bekendste discotheken van het land.

Datum: 21-04-2015
Thema:

Nog geen veertig? Wil je jezelf verrijken? Maak kennis met de VKW Jongeren, een dynamische vaste groep van bedrijfsleiders en kaderleden t.e.m 40 jaar, die zes keer per jaar samenkomt. Doel van de avond is ervaringen uit te wisselen in alle openheid en binnen een vertrouwelijke sfeer.

Wat is de rol van de overheid in toekomstgericht ondernemen?
Datum: 23-04-2015
Thema: Bedrijf en samenleving

Wat moet de overheid doen en laten om toekomstgericht ondernemen te bevorderen? VKW-huiseconoom Geert Janssens gaat op 23 april hierover in gesprek met Rudy Aernoudt (kabinetschef European Economic and Social Committee), Pascal Cools (directeur Flanders DC), Dirk Fransaer (gedelegeerd bestuurder VITO) en Ludo Lauwers (Janssen Pharmaceutica).

i.s.m. De Hanze
Datum: 23-04-2015
Thema: Succesvol ondernemen

Martine Reynaers, CEO Reynaers Aluminium, is op 23 april te gast tijdens een VKW Dinergesprek i.s.m. De Hanze. Haar bedrijf ziet heel wat wereldwijde opportuniteiten voor de verkoop van hun kwaliteitsproducten. Dit vraagt een performante geïntegreerde business-cyclus.

Wat kunnen managers leren van topsporters?
Datum: 24-04-2015
Thema: Succesvol ondernemen

Op 24 april komt Jan De Schepper, voormalig topmanager bij Telindus, zijn boek 'Kopmannen' voorstellen, samen met Ariël Jacobs, ex-trainer bij Anderlecht en de Rode Duivels. Wat kunnen leiders vandaag leren van topsporters? Welke synergiën bestaan er?

Duurzaam leiderschap
Datum: 05-05-2015
Thema: Ethisch en bezielend ondernemen

Industriële succesverhalen kunnen blijkbaar nog in België. Melexis groeide op amper 25 jaar uit tot een top 5-producent van sensorcomponenten voor de automobielsector. CEO Françoise Chombar deelt haar visie op leiderschap tijdens een Lunchgesprek op 5 mei.

De maand van het geluk
Datum: 06-05-2015
Thema: Ethisch en bezielend ondernemen

Mei is voor VKW de maand van het geluk. En wie gaat voor 'happiness', is maar beter goed uitgeslapen, zo ondervond ook Johan Baetens, rugpatiënt en CEO van Sleepy. Hij bundelde zijn persoonlijke ervaringen in een boek dat hij op 6 mei komt voorstellen.

De maand van het geluk
Datum: 12-05-2015
Thema: Ethisch en bezielend ondernemen

N.a.v. zijn boek 'Soulmade. Bezieling op het werk' gaat Rik De Wulf op 12 mei in gesprek met Inge Vervotte over de vraag 'hoe gaan organisaties om met bezieling?'.

Is uw bedrijf klaar voor de digitale wereld?
Datum: 22-05-2015
Thema: Succesvol ondernemen

Voor bedrijven en organisaties zijn digitale en online activiteiten vandaag niet langer een gimmick. Het digitale verandert nu de essentie van een organisatie. Om bij te blijven moeten bedrijven dit integreren in hun bedrijfsstrategie. Uitstel is gewoonweg geen optie meer.

Datum: 01-06-2015
Thema: Succesvol ondernemen

Na de start van het merk Terre Bleue in 2002 kende Duror een spectaculaire evolutie. Gedelegeerd bestuurder Dirk Perquy licht het groeiverhaal toe tijdens een bedrijfsbezoek op 1 juni.

De toekomst van de automotive industrie in België.
Datum: 02-06-2015
Thema: Succesvol ondernemen

Tijdens een Lunchgesprek op 2 juni belicht Filip Van Hool, CEO Van Hool, de toekomst van de automotive industrie in België.

Digitalisering
Datum: 04-06-2015
Thema: Succesvol ondernemen

Geert Schotte, gedelegeerd bestuurder Standaard Boekhandel, spreekt op 4 juni in Roeselare over digitalisering.

Pagina's